Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorГринько, В. В.-
dc.date.accessioned2024-01-09T13:58:09Z-
dc.date.available2024-01-09T13:58:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Полупан В. В., Гринько В. В. Перспективи виробництва органічних харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 501-502uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45137-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи виробництва органічних харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-502-503.pdf124.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.