Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101
Title: | Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів |
Authors: | Акмен, В. О. Кудряшов, А. І. Литвиненко, О. Ю. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Акмен В. О., Кудряшов А. І., Литвиненко О. Ю. Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453-455 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-455-456.pdf | 125.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.