Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101
Title: Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів
Authors: Акмен, В. О.
Кудряшов, А. І.
Литвиненко, О. Ю.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Акмен В. О., Кудряшов А. І., Литвиненко О. Ю. Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453-455
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-455-456.pdf125.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.