Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Акмен, В. О. | - |
dc.contributor.author | Кудряшов, А. І. | - |
dc.contributor.author | Литвиненко, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T10:21:32Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T10:21:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Акмен В. О., Кудряшов А. І., Литвиненко О. Ю. Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453-455 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-455-456.pdf | 125.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.