Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкмен, В. О.-
dc.contributor.authorКудряшов, А. І.-
dc.contributor.authorЛитвиненко, О. Ю.-
dc.date.accessioned2024-01-09T10:21:32Z-
dc.date.available2024-01-09T10:21:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАкмен В. О., Кудряшов А. І., Литвиненко О. Ю. Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 453-455uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45101-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-455-456.pdf125.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.