Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45067
Назва: Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни
Автори: Скирда, О. Є.
Хмара, О. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Скирда О. Є., Хмара О. А. Аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 416
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45067
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-417.pdf157.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.