Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45056
Название: Сучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесу
Авторы: Полупан, В. В.
Гриценко, А. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Полупан В. В., Гриценко А. О. Сучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 402-403
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45056
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-403-404.pdf124.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.