Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45056
Title: Сучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесу
Authors: Полупан, В. В.
Гриценко, А. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Полупан В. В., Гриценко А. О. Сучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 402-403
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45056
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-403-404.pdf124.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.