Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45056
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.contributor.authorГриценко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-01-09T08:19:21Z-
dc.date.available2024-01-09T08:19:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПолупан В. В., Гриценко А. О. Сучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 402-403uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45056-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасні стратегії розвитку ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-403-404.pdf124.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.