Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45045
Назва: Стратегія розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах інтеграційного процесу
Автори: Липовий, Д. В.
Павлов, С. Д.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Липовий Д. В., Павлов С. Д. Стратегія розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах інтеграційного процесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 388-389
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45045
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-389-390.pdf126.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.