Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45026
Title: | Якість послуг як критерій підвищення конкурентоспроможності в готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Акмен, В. О. Шевченко, О. Є. Якиміва, Е. І. Беспалько, А. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Акмен В. О., Шевченко О. Є., Якиміва Е. І., Беспалько А. В. Якість послуг як критерій підвищення конкурентоспроможності в готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 353-354 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45026 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-354-355.pdf | 162.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.