Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44992
Title: Підходи до визначення поняття « послуга»
Authors: Криворучко, В. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Шептуха, О. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Криворучко В. А. Підходи до визначення поняття « послуга» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шептуха О. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 262.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44992
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_262-262.pdf153.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.