Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942
Назва: | Спосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки |
Автори: | Гачак, Юрій Романович Гутий, Богдан Володимирович Михайлицька, Ольга Романівна Сливка, Наталія Богданівна Бінкевич, Володимир Ярославович Яценко, Іван Володимирович |
Дата публікації: | 18-лют-2022 |
Видавництво: | ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій" |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки: пат. 152261 Україна: МПК A23C 9/20 (2006.01). № u 2022 00736. Ю. Р. Гачак, Б. В. Гутий, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, В. Я. Бінкевич, І. В. Яценко; заявл. 18.02.2022; опубл. 11.01.2023, Бюл.№ 2. 7 с. |
Серія/номер: | 11;152261 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення кисломолочного напою з маслянки включає підготовку молочної сировини, за яку використовують маслянку, її підігрівання, очищення і нормалізацію молочними вершками, гомогенізацію при 65-70 °C під тиском 15-17 МПа, пастеризацію гомогенізованої суміші при температурі 92±1 °C з витримкою 5 хв, охолодження і заквашування в резервуарі для кисломолочних продуктів препаратами прямого внесення DVS-20 культури, стабілізацію додаванням системи "Хамульсіон", внесення солодких наповнювачів, охолодження і зберігання готового продукту при 6-8 °C. Як солодкі наповнювачі використовують фітосироп «Цілющий», який вносять у сквашену стабілізовану молочну основу в кількості 60 мг/л. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
152261_UA.pdf | 175.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
152261_2023.jpg | 228.45 kB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.