Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942
Назва: Спосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки
Автори: Гачак, Юрій Романович
Гутий, Богдан Володимирович
Михайлицька, Ольга Романівна
Сливка, Наталія Богданівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Яценко, Іван Володимирович
Дата публікації: 18-лют-2022
Видавництво: ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки: пат. 152261 Україна: МПК A23C 9/20 (2006.01). № u 2022 00736. Ю. Р. Гачак, Б. В. Гутий, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, В. Я. Бінкевич, І. В. Яценко; заявл. 18.02.2022; опубл. 11.01.2023, Бюл.№ 2. 7 с.
Серія/номер: 11;152261
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення кисломолочного напою з маслянки включає підготовку молочної сировини, за яку використовують маслянку, її підігрівання, очищення і нормалізацію молочними вершками, гомогенізацію при 65-70 °C під тиском 15-17 МПа, пастеризацію гомогенізованої суміші при температурі 92±1 °C з витримкою 5 хв, охолодження і заквашування в резервуарі для кисломолочних продуктів препаратами прямого внесення DVS-20 культури, стабілізацію додаванням системи "Хамульсіон", внесення солодких наповнювачів, охолодження і зберігання готового продукту при 6-8 °C. Як солодкі наповнювачі використовують фітосироп «Цілющий», який вносять у сквашену стабілізовану молочну основу в кількості 60 мг/л.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152261_UA.pdf175.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
152261_2023.jpg228.45 kBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.