Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГачак, Юрій Романович-
dc.contributor.authorГутий, Богдан Володимирович-
dc.contributor.authorМихайлицька, Ольга Романівна-
dc.contributor.authorСливка, Наталія Богданівна-
dc.contributor.authorБінкевич, Володимир Ярославович-
dc.contributor.authorЯценко, Іван Володимирович-
dc.date.accessioned2024-01-08T08:45:43Z-
dc.date.available2024-01-08T08:45:43Z-
dc.date.issued2022-02-18-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки: пат. 152261 Україна: МПК A23C 9/20 (2006.01). № u 2022 00736. Ю. Р. Гачак, Б. В. Гутий, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, В. Я. Бінкевич, І. В. Яценко; заявл. 18.02.2022; опубл. 11.01.2023, Бюл.№ 2. 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення кисломолочного напою з маслянки включає підготовку молочної сировини, за яку використовують маслянку, її підігрівання, очищення і нормалізацію молочними вершками, гомогенізацію при 65-70 °C під тиском 15-17 МПа, пастеризацію гомогенізованої суміші при температурі 92±1 °C з витримкою 5 хв, охолодження і заквашування в резервуарі для кисломолочних продуктів препаратами прямого внесення DVS-20 культури, стабілізацію додаванням системи "Хамульсіон", внесення солодких наповнювачів, охолодження і зберігання готового продукту при 6-8 °C. Як солодкі наповнювачі використовують фітосироп «Цілющий», який вносять у сквашену стабілізовану молочну основу в кількості 60 мг/л.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"uk_UA
dc.relation.ispartofseries11;152261-
dc.titleСпосіб виробництва кисломолочного напою з маслянкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152261_UA.pdf175.14 kBAdobe PDFView/Open
152261_2023.jpg228.45 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.