Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942
Название: Спосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки
Авторы: Гачак, Юрій Романович
Гутий, Богдан Володимирович
Михайлицька, Ольга Романівна
Сливка, Наталія Богданівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Яценко, Іван Володимирович
Дата публикации: 18-фев-2022
Издательство: ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
Библиографическое описание: Спосіб виробництва кисломолочного напою з маслянки: пат. 152261 Україна: МПК A23C 9/20 (2006.01). № u 2022 00736. Ю. Р. Гачак, Б. В. Гутий, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, В. Я. Бінкевич, І. В. Яценко; заявл. 18.02.2022; опубл. 11.01.2023, Бюл.№ 2. 7 с.
Серия/номер: 11;152261
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення кисломолочного напою з маслянки включає підготовку молочної сировини, за яку використовують маслянку, її підігрівання, очищення і нормалізацію молочними вершками, гомогенізацію при 65-70 °C під тиском 15-17 МПа, пастеризацію гомогенізованої суміші при температурі 92±1 °C з витримкою 5 хв, охолодження і заквашування в резервуарі для кисломолочних продуктів препаратами прямого внесення DVS-20 культури, стабілізацію додаванням системи "Хамульсіон", внесення солодких наповнювачів, охолодження і зберігання готового продукту при 6-8 °C. Як солодкі наповнювачі використовують фітосироп «Цілющий», який вносять у сквашену стабілізовану молочну основу в кількості 60 мг/л.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44942
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
152261_UA.pdf175.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
152261_2023.jpg228.45 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.