Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44929
Title: | Підходи до визначення конкуренції |
Authors: | Євстєфєєва, Г. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Шептуха, О. М. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Євстєфєєва Г. А. Підходи до визначення конкуренції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шептуха О. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 255. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44929 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_255-255.pdf | 153.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.