Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44911
Title: Теоретичні основи формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства
Authors: Сапожнікова, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Андрющенко, І. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сапожнікова І. В. Теоретичні основи формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Андрющенко І. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 243.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44911
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_243-243.pdf119.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.