Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндрющенко, І. С.-
dc.contributor.authorСапожнікова, І. В.-
dc.date.accessioned2024-01-05T14:11:42Z-
dc.date.available2024-01-05T14:11:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСапожнікова І. В. Теоретичні основи формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Андрющенко І. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 243.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44911-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТеоретичні основи формування системи управління витратами підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_243-243.pdf119.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.