Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4488
Title: Совершенствование процесса экструдирования зерна
Other Titles: Improvement of the grain extruding process
Вдосконалення процесу екструдуванні зерна
Authors: Романович, А. А.
Скорб, И. И.
Keywords: экструзия;зерно;крахмал;высокая температура;extrusion;grain;starch;high temperature;екструзія;зерно;крохмаль;висока температура
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Романович А. А., Скорб И. И. Совершенствование процесса экструдирования зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 16-19.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211
Abstract: В последние годы в производстве кормов все шире применяется экструзионная обработка зерна.
In recent years, extrusion processing of grain has been increasingly used in the production of feed.
В останні роки у виробництві кормів все ширше застосовується екструзионная обробка зерна.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4488
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf347.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.