Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4488
Назва: | Совершенствование процесса экструдирования зерна |
Інші назви: | Improvement of the grain extruding process Вдосконалення процесу екструдуванні зерна |
Автори: | Романович, А. А. Скорб, И. И. |
Ключові слова: | экструзия;зерно;крахмал;высокая температура;extrusion;grain;starch;high temperature;екструзія;зерно;крохмаль;висока температура |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Романович А. А., Скорб И. И. Совершенствование процесса экструдирования зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 16-19. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211 |
Короткий огляд (реферат): | В последние годы в производстве кормов все шире применяется
экструзионная обработка зерна. In recent years, extrusion processing of grain has been increasingly used in the production of feed. В останні роки у виробництві кормів все ширше застосовується екструзионная обробка зерна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4488 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6.pdf | 347.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.