Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4488
Назва: Совершенствование процесса экструдирования зерна
Інші назви: Improvement of the grain extruding process
Вдосконалення процесу екструдуванні зерна
Автори: Романович, А. А.
Скорб, И. И.
Ключові слова: экструзия;зерно;крахмал;высокая температура;extrusion;grain;starch;high temperature;екструзія;зерно;крохмаль;висока температура
Дата публікації: 2021
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Романович А. А., Скорб И. И. Совершенствование процесса экструдирования зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 16-19.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211
Короткий огляд (реферат): В последние годы в производстве кормов все шире применяется экструзионная обработка зерна.
In recent years, extrusion processing of grain has been increasingly used in the production of feed.
В останні роки у виробництві кормів все ширше застосовується екструзионная обробка зерна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4488
Розташовується у зібраннях:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf347.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.