Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4488
Title: | Совершенствование процесса экструдирования зерна |
Other Titles: | Improvement of the grain extruding process Вдосконалення процесу екструдуванні зерна |
Authors: | Романович, А. А. Скорб, И. И. |
Keywords: | экструзия;зерно;крахмал;высокая температура;extrusion;grain;starch;high temperature;екструзія;зерно;крохмаль;висока температура |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Романович А. А., Скорб И. И. Совершенствование процесса экструдирования зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 16-19. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211 |
Abstract: | В последние годы в производстве кормов все шире применяется
экструзионная обработка зерна. In recent years, extrusion processing of grain has been increasingly used in the production of feed. В останні роки у виробництві кормів все ширше застосовується екструзионная обробка зерна. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4488 |
Appears in Collections: | Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.