Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4488
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманович, А. А.-
dc.contributor.authorСкорб, И. И.-
dc.date.accessioned2022-08-09T04:39:01Z-
dc.date.available2022-08-09T04:39:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРоманович А. А., Скорб И. И. Совершенствование процесса экструдирования зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 211 «Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва». 2021. С. 16-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4488-
dc.description.abstractВ последние годы в производстве кормов все шире применяется экструзионная обработка зерна.uk_UA
dc.description.abstractIn recent years, extrusion processing of grain has been increasingly used in the production of feed.uk_UA
dc.description.abstractВ останні роки у виробництві кормів все ширше застосовується екструзионная обробка зерна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 211-
dc.subjectэкструзияuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectкрахмалuk_UA
dc.subjectвысокая температураuk_UA
dc.subjectextrusionuk_UA
dc.subjectgrainuk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.subjecthigh temperatureuk_UA
dc.subjectекструзіяuk_UA
dc.subjectзерноuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectвисока температураuk_UA
dc.titleСовершенствование процесса экструдирования зернаuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the grain extruding processuk_UA
dc.title.alternativeВдосконалення процесу екструдуванні зернаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 211: Інноваційне, технічне та технологічне забезпечення галузі тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf347.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.