Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44760
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, Н. А.-
dc.contributor.authorВласенко, О. Ю.-
dc.date.accessioned2024-01-04T10:16:31Z-
dc.date.available2024-01-04T10:16:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВласенко О. Ю. Serviceniveau in hotels im Deutschland (Рівень обслуговування в готелях Німеччини). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Скриннік Н. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 249.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44760-
dc.description.abstractСьогодні є багато можливостей забронювати номер в готелі за допомогою інтернету. Сучасні готелі пропонують широкий вибір різноманітних послуг, до яких належать висококваліфікований сервіс, асортимент напоїв та страв інтернаціональної кухні, трансфер гостей з аеропорту чи залізничного вокзалу, проведення екскурсій.uk_UA
dc.language.isodeuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleServiceniveau in hotels im Deutschland (Рівень обслуговування в готелях Німеччини)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_249.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.