Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44726
Назва: Виробнича практика: метод. вказівки до організації та проходження здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент
Автори: Сагачко, Юлія Миколаївна
Гацько, Анатолій Федорович
Міненко, Софія Іванівна
Кускова, Світлана Вікторівна
Лісніченко, Олена Олександрівна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Виробнича практика: метод. вказівки до організації та проходження здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент / Укладачі: Ю. М. Сагачко, А.Ф. Гацько, С.І. Міненко, С.В. Кускова, О.О. Лісніченко. Харків : ДБТУ, 2023. – 88 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки підготовлено колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньопрофесійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент і адміністрування». В навчальному виданні наведено зміст та обсяги виробничої практики (за фахом), рекомендації до покрокового її проходження, порядок підготовки та написання звіту, критерії оцінювання якості виконаних робіт. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44726
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metod.vkaziv_vyrobnycha_praktyka_073_mah_2023.pdf1.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.