Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСагачко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorГацько, Анатолій Федорович-
dc.contributor.authorМіненко, Софія Іванівна-
dc.contributor.authorКускова, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorЛісніченко, Олена Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-01-03T08:32:44Z-
dc.date.available2024-01-03T08:32:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВиробнича практика: метод. вказівки до організації та проходження здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент / Укладачі: Ю. М. Сагачко, А.Ф. Гацько, С.І. Міненко, С.В. Кускова, О.О. Лісніченко. Харків : ДБТУ, 2023. – 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44726-
dc.description.abstractМетодичні вказівки підготовлено колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньопрофесійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент і адміністрування». В навчальному виданні наведено зміст та обсяги виробничої практики (за фахом), рекомендації до покрокового її проходження, порядок підготовки та написання звіту, критерії оцінювання якості виконаних робіт. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.titleВиробнича практика: метод. вказівки до організації та проходження здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджментuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod.vkaziv_vyrobnycha_praktyka_073_mah_2023.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.