Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44414
Title: Аналіз ефективності використання основного капіталу підприємства
Authors: Грудачова, М. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Кропівцова, Н. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Грудачова М. С. Аналіз ефективності використання основного капіталу підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кропівцова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 221.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44414
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_221-221.pdf144.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.