Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44412
Title: Особливості рентабельності в підприємствах ресторанного господарства
Authors: Гончарова, І. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Самусєва, Л. Ю.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гончарова І. Ю. Особливості рентабельності в підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Самусєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 219.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44412
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_219-219.pdf119.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.