Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4414
Назва: | Розвиток ринку м’ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні |
Інші назви: | Development of meat production market as a basis of food security on a regional level. Розвиток ринку м'ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні. |
Автори: | Гончаров, В.М. Бондарська, О.М. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Бібліографічний опис: | Гончаров В.М., Бондарська О.М. Розвиток ринку м’ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні . 2014. № 5. С. 7 |
Серія/номер: | Економічні науки;№ 5 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз виробництва та споживання м'ясної продукції на загальнодержавному та регіональному рівнях. Оцінено рівень продовольчої безпеки за продуктами м'ясопереробної галузі. Окреслено подальші перспективи і стратегії розвитку ринку м'яса та м'ясопродуктів Луганської області. The paper touches upon the analysis of meet production and consumption on both nationwide and regional level. The research allowed to estimate the food security of meet processing sector and make suggestions regarding the perspective of meet market development in Lugansk region. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4414 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Goncharov_Bondars'ka.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.