Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4414
Title: Розвиток ринку м’ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні
Other Titles: Development of meat production market as a basis of food security on a regional level.
Розвиток ринку м'ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні.
Authors: Гончаров, В.М.
Бондарська, О.М.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Гончаров В.М., Бондарська О.М. Розвиток ринку м’ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні . 2014. № 5. С. 7
Series/Report no.: Економічні науки;№ 5
Abstract: Проведено аналіз виробництва та споживання м'ясної продукції на загальнодержавному та регіональному рівнях. Оцінено рівень продовольчої безпеки за продуктами м'ясопереробної галузі. Окреслено подальші перспективи і стратегії розвитку ринку м'яса та м'ясопродуктів Луганської області.
The paper touches upon the analysis of meet production and consumption on both nationwide and regional level. The research allowed to estimate the food security of meet processing sector and make suggestions regarding the perspective of meet market development in Lugansk region.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4414
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Goncharov_Bondars'ka.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.