Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4414
Название: | Розвиток ринку м’ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні |
Другие названия: | Development of meat production market as a basis of food security on a regional level. Розвиток ринку м'ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні. |
Авторы: | Гончаров, В.М. Бондарська, О.М. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва |
Библиографическое описание: | Гончаров В.М., Бондарська О.М. Розвиток ринку м’ясної продукції як запорука продовольчої безпеки на регіональному рівні . 2014. № 5. С. 7 |
Серия/номер: | Економічні науки;№ 5 |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз виробництва та споживання м'ясної продукції на загальнодержавному та регіональному рівнях. Оцінено рівень продовольчої безпеки за продуктами м'ясопереробної галузі. Окреслено подальші перспективи і стратегії розвитку ринку м'яса та м'ясопродуктів Луганської області. The paper touches upon the analysis of meet production and consumption on both nationwide and regional level. The research allowed to estimate the food security of meet processing sector and make suggestions regarding the perspective of meet market development in Lugansk region. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4414 |
Располагается в коллекциях: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 5 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Goncharov_Bondars'ka.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.