Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395
Title: Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин
Authors: Доманова, О. В.
Шубіна, Л. Ю.
Keywords: ковбасні оболонки;міцнісні властивості ковбасних оболонок;рослинна лікарська сировина
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 205-209.
Abstract: Розглянуто переваги використання рослинної лікарської сировини з метою підвищення захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Досліджено динаміку міцнісних властивостей оболонок після додаткової обробки.
It is considered advantages of use of vegetative medicinal raw materials for the purpose of increase of protective properties of natural sausage covers. It is investigated dynamics of the strength properties of covers after additional processing.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_33.pdf232.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.