Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395
Назва: Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин
Автори: Доманова, О. В.
Шубіна, Л. Ю.
Ключові слова: ковбасні оболонки;міцнісні властивості ковбасних оболонок;рослинна лікарська сировина
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Доманова О. В., Шубіна Л. Ю. Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 205-209.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто переваги використання рослинної лікарської сировини з метою підвищення захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Досліджено динаміку міцнісних властивостей оболонок після додаткової обробки.
It is considered advantages of use of vegetative medicinal raw materials for the purpose of increase of protective properties of natural sausage covers. It is investigated dynamics of the strength properties of covers after additional processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_33.pdf232.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.