Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДоманова, О. В.-
dc.contributor.authorШубіна, Л. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-06T15:06:29Z-
dc.date.available2022-08-06T15:06:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДоманова О. В., Шубіна Л. Ю. Динаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 205-209.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4395-
dc.description.abstractРозглянуто переваги використання рослинної лікарської сировини з метою підвищення захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок. Досліджено динаміку міцнісних властивостей оболонок після додаткової обробки.uk_UA
dc.description.abstractIt is considered advantages of use of vegetative medicinal raw materials for the purpose of increase of protective properties of natural sausage covers. It is investigated dynamics of the strength properties of covers after additional processing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбасні оболонкиuk_UA
dc.subjectміцнісні властивості ковбасних оболонокuk_UA
dc.subjectрослинна лікарська сировинаuk_UA
dc.titleДинаміка міцнісних властивостей натуральних ковбасних оболонок після обробки водними екстрактами рослинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_33.pdf232.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.