Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4394
Назва: | Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C |
Автори: | Бондаренко, Т. А. Рижкова, Т. М. Прудніков, В. Г. |
Ключові слова: | збагачення;вітамін С;молочне морозиво;козине молоко |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 198-205. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання щодо визначення оптимальної дози вітаміну С під
час виробництва молочного морозива з козиного молока. Установлено, що під
впливом оптимальної дози вітаміну С в кількості 0,16 мас.,% відбувається
збільшення збитості та покращення консистенції готового продукту. The determination of optimal dose of Vitamin С at milk ice-cream production from goat milk has been studied. It has been improved, that under influence of vitamin Сoptimal dose at 0,16 mass per cent quantity, derives to increasing of whipping cream and improving of finished product consistency. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4394 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_32.pdf | 302.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.