Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4394
Название: Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C
Авторы: Бондаренко, Т. А.
Рижкова, Т. М.
Прудніков, В. Г.
Ключевые слова: збагачення;вітамін С;молочне морозиво;козине молоко
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Бондаренко Т. А., Рижкова Т. М., Прудніков В. Г. Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 198-205.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання щодо визначення оптимальної дози вітаміну С під час виробництва молочного морозива з козиного молока. Установлено, що під впливом оптимальної дози вітаміну С в кількості 0,16 мас.,% відбувається збільшення збитості та покращення консистенції готового продукту.
The determination of optimal dose of Vitamin С at milk ice-cream production from goat milk has been studied. It has been improved, that under influence of vitamin Сoptimal dose at 0,16 mass per cent quantity, derives to increasing of whipping cream and improving of finished product consistency.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4394
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_32.pdf302.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.