Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/438
Назва: | Управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства |
Автори: | Ярошенко, А. В. |
Науковий керівник : | Савицька, Наталія Леонідівна |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій |
Ключові слова: | маркетинг;управління маркетинговою діяльністю;ресторанне господарство;системний;процесний;ситуаційний підхід |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Ярошенко А. В. Управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. Н. Л. Савицька; Харків, 2021. 84 с. |
Короткий огляд (реферат): | Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в необхідності розвитку теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо управління маркетинговою діяльністю в закладах ресторанного господарства для забезпечення можливостей виживання та подальшого розвитку в умовах сучасних викликів. Метою кваліфікаційної роботи є розвиток теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення інструментів та підходів до управління маркетинговою діяльністю в закладах ресторанного господарства. Відповідно до встановленої мети поставлені і вирішені такі завдання: - розглянуто сутність та завдання управління маркетинговою діяльністю; - охарактеризовано підходи та принципи управління маркетинговою діяльністю в умовах динамічних змін; - визначено особливості управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства; - виявлено стан та тенденції розвитку ринку ресторанних послуг; - здійснено стратегічний аналіз зовнішнього середовища; - охарактеризовано маркетингову діяльність кафе «BUFET» та визначено основні проблеми; - розвинуто інструментарій удосконалення процесу управління маркетинговою діяльністю кафе; - розроблено та запропоновано маркетингові рішення щодо управління комплексом маркетингу кафе «BUFET». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/438 |
Розташовується у зібраннях: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yaroshenko_AV-MRz-30m.pdf Restricted Access | 1.53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Yaroshenko_AV-MRz-30m_annotation.pdf Restricted Access | 431.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.