Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/438
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Савицька, Наталія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Ярошенко, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-01T10:44:36Z | - |
dc.date.available | 2022-06-01T10:44:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ярошенко А. В. Управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 075 Маркетинг; наук. кер. Н. Л. Савицька; Харків, 2021. 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/438 | - |
dc.description.abstract | Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в необхідності розвитку теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо управління маркетинговою діяльністю в закладах ресторанного господарства для забезпечення можливостей виживання та подальшого розвитку в умовах сучасних викликів. Метою кваліфікаційної роботи є розвиток теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення інструментів та підходів до управління маркетинговою діяльністю в закладах ресторанного господарства. Відповідно до встановленої мети поставлені і вирішені такі завдання: - розглянуто сутність та завдання управління маркетинговою діяльністю; - охарактеризовано підходи та принципи управління маркетинговою діяльністю в умовах динамічних змін; - визначено особливості управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства; - виявлено стан та тенденції розвитку ринку ресторанних послуг; - здійснено стратегічний аналіз зовнішнього середовища; - охарактеризовано маркетингову діяльність кафе «BUFET» та визначено основні проблеми; - розвинуто інструментарій удосконалення процесу управління маркетинговою діяльністю кафе; - розроблено та запропоновано маркетингові рішення щодо управління комплексом маркетингу кафе «BUFET». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | управління маркетинговою діяльністю | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | системний | uk_UA |
dc.subject | процесний | uk_UA |
dc.subject | ситуаційний підхід | uk_UA |
dc.title | Управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу та медіакомунікацій | - |
Appears in Collections: | 075 - "Маркетинг" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Yaroshenko_AV-MRz-30m.pdf Restricted Access | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
Yaroshenko_AV-MRz-30m_annotation.pdf Restricted Access | 431.51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.