Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4387
Название: Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру
Авторы: Дубініна, А. А.
Овчиннікова, І. Ф.
Круглова, О. С.
Ключевые слова: ідентифікаційні ознаки;коричневий тростинний цукор;фальсифікація;тростинний цукор
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 172-177.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз існуючих видів коричневого тростинного цукру. Наведено ідентифікаційні ознаки коричневого тростинного цукру за органолептичними і фізико-хімічними показниками, методи ідентифікації коричневого тростинного цукру та способи його фальсифікації.
The analysis of the existing species of brown cane sugar. Identifikation of brown cane sugar on organoleptic and physical-chemical parameters, identification methods brown cane sugar and the means of fraud.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4387
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_28.pdf241.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.