Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4387
Название: | Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру |
Авторы: | Дубініна, А. А. Овчиннікова, І. Ф. Круглова, О. С. |
Ключевые слова: | ідентифікаційні ознаки;коричневий тростинний цукор;фальсифікація;тростинний цукор |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 172-177. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз існуючих видів коричневого тростинного цукру.
Наведено ідентифікаційні ознаки коричневого тростинного цукру за
органолептичними і фізико-хімічними показниками, методи ідентифікації
коричневого тростинного цукру та способи його фальсифікації. The analysis of the existing species of brown cane sugar. Identifikation of brown cane sugar on organoleptic and physical-chemical parameters, identification methods brown cane sugar and the means of fraud. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4387 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_28.pdf | 241.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.