Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorОвчиннікова, І. Ф.-
dc.contributor.authorКруглова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-08-06T14:09:08Z-
dc.date.available2022-08-06T14:09:08Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 172-177.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4387-
dc.description.abstractПроведено аналіз існуючих видів коричневого тростинного цукру. Наведено ідентифікаційні ознаки коричневого тростинного цукру за органолептичними і фізико-хімічними показниками, методи ідентифікації коричневого тростинного цукру та способи його фальсифікації.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the existing species of brown cane sugar. Identifikation of brown cane sugar on organoleptic and physical-chemical parameters, identification methods brown cane sugar and the means of fraud.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectідентифікаційні ознакиuk_UA
dc.subjectкоричневий тростинний цукорuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectтростинний цукорuk_UA
dc.titleАктуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_28.pdf241.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.