Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4387
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Овчиннікова, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Круглова, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-06T14:09:08Z | - |
dc.date.available | 2022-08-06T14:09:08Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Круглова О. С. Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 172-177. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4387 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз існуючих видів коричневого тростинного цукру. Наведено ідентифікаційні ознаки коричневого тростинного цукру за органолептичними і фізико-хімічними показниками, методи ідентифікації коричневого тростинного цукру та способи його фальсифікації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of the existing species of brown cane sugar. Identifikation of brown cane sugar on organoleptic and physical-chemical parameters, identification methods brown cane sugar and the means of fraud. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ідентифікаційні ознаки | uk_UA |
dc.subject | коричневий тростинний цукор | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | тростинний цукор | uk_UA |
dc.title | Актуальні питання ідентифікації коричневого тростинного цукру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_28.pdf | 241.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.