Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Название: Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів
Авторы: Одарченко, М. С.
Одарченко, Д. М.
Кудряшов, А. І.
Сюсель, О. О.
Ключевые слова: дикорослі ягоди;безпечність продуктів харчування;ягідні напівфабрикати;токсичні речовини
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 162-166.
Краткий осмотр (реферат): Наведено відомості про контроль безпечності продуктів харчування. Подано результати визначення вмісту токсичних речовин, мікотоксинів та радіонуклідів у продуктах переробки дикорослих ягід.
Information about control of food safety is present. Submitted results of the determination of toxic substances, mycotoxins and radionuclides in food processing wild berries.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4383
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_26.pdf234.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.