Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369
Назва: Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз
Автори: Безусов, А. Т.
Мазуренко, І. К.
Ключові слова: консерви;дисбактеріоз;дитяче харчування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Безусов А. Т., Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 151-158.
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз.
It was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for children ill with the disbacteriosis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_24.pdf261.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.