Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезусов, А. Т.-
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.date.accessioned2022-08-06T06:12:54Z-
dc.date.available2022-08-06T06:12:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationБезусов А. Т., Мазуренко І. К. Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 151-158.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4369-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано проблему впровадження промислового виробництва консервованих продуктів для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз.uk_UA
dc.description.abstractIt was scientifically grounded the problem of industrial introduction of canned foods for children ill with the disbacteriosis.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectдисбактеріозuk_UA
dc.subjectдитяче харчуванняuk_UA
dc.titleКонсервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріозuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_24.pdf261.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.