Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368
Назва: Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту
Автори: Тележенко, Л. М.
Золовська, О. В.
Ключові слова: молочно-рослинний десерт;якість продукту;термін зберігання;ASLT
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 143-150.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання можливості прогнозування терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Наведено дані про дослідження впливу терміну зберігання на основні показники якості продукту.
The questions of possibilities predicting the shelf life milk plant dessert. Presents data on study the influence of storage time, on the basic parameters of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_23.pdf277.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.