Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368
Название: Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту
Авторы: Тележенко, Л. М.
Золовська, О. В.
Ключевые слова: молочно-рослинний десерт;якість продукту;термін зберігання;ASLT
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 143-150.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання можливості прогнозування терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Наведено дані про дослідження впливу терміну зберігання на основні показники якості продукту.
The questions of possibilities predicting the shelf life milk plant dessert. Presents data on study the influence of storage time, on the basic parameters of the product.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_23.pdf277.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.