Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4362
Title: Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Keywords: дефіцит кальцію;лікувально-профілактичне харчування;система харчування
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 105-110.
Abstract: Запропоновано концепцію індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Визначено шляхи створення таких систем із заданою індивідуальною величиною середньодобового вмісту збалансованого кальцію.
Conception of the individual systems of feed is offered for a prophylaxis and treatment of diseases, arising up on a background the deficit of calcium. The ways of creation of such systems are certain with set individual in size average daily maintenance of the balanced calcium.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4362
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_17.pdf259.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.