Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4362
Назва: Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію
Автори: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Касілова, Л. О.
Запаренко, Г. В.
Ключові слова: дефіцит кальцію;лікувально-профілактичне харчування;система харчування
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 105-110.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано концепцію індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Визначено шляхи створення таких систем із заданою індивідуальною величиною середньодобового вмісту збалансованого кальцію.
Conception of the individual systems of feed is offered for a prophylaxis and treatment of diseases, arising up on a background the deficit of calcium. The ways of creation of such systems are certain with set individual in size average daily maintenance of the balanced calcium.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4362
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_17.pdf259.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.