Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4362
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-08-05T19:07:44Z-
dc.date.available2022-08-05T19:07:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Касілова Л. О., Запаренко Г. В. Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 105-110.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4362-
dc.description.abstractЗапропоновано концепцію індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію. Визначено шляхи створення таких систем із заданою індивідуальною величиною середньодобового вмісту збалансованого кальцію.uk_UA
dc.description.abstractConception of the individual systems of feed is offered for a prophylaxis and treatment of diseases, arising up on a background the deficit of calcium. The ways of creation of such systems are certain with set individual in size average daily maintenance of the balanced calcium.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдефіцит кальціюuk_UA
dc.subjectлікувально-профілактичне харчуванняuk_UA
dc.subjectсистема харчуванняuk_UA
dc.titleПерспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_17.pdf259.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.