Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358
Название: Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії
Авторы: Черевко, О. І.
Скрипник, В. О.
Ключевые слова: жарення м’яса;кондуктивне жарення;апарат періодичної дії
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії.
Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_13.pdf441.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.