Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358
Title: Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії
Authors: Черевко, О. І.
Скрипник, В. О.
Keywords: жарення м’яса;кондуктивне жарення;апарат періодичної дії
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84.
Abstract: Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії.
Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_13.pdf441.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.