Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353
Название: Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури
Авторы: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Упатова, О. І.
Ключевые слова: м’ясний фарш;емульгатори ацилгліцеринної природи;емульсії;оптимізація технологічних параметрів;соняшникова олія;олія
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 34-42.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень щодо оптимізації технологічних параметрів одержання емульгаторів ацилгліцеринної природи із застосуванням як функції відгуку даних показника емульгуючої здатності зразків емульгаторів у модельних емульсіях на основі м’ясного фаршу.
The given studies are devoted to the optimization of technological parameters of obtaining the emulsifiers of acylglycerine origin with using as response function of the data of emulsifying ability index of emulsifier samples in the model emulsions on the basis of minced meat.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_8.pdf316.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.