Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.date.accessioned2022-08-05T17:23:42Z-
dc.date.available2022-08-05T17:23:42Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 34-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4353-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень щодо оптимізації технологічних параметрів одержання емульгаторів ацилгліцеринної природи із застосуванням як функції відгуку даних показника емульгуючої здатності зразків емульгаторів у модельних емульсіях на основі м’ясного фаршу.uk_UA
dc.description.abstractThe given studies are devoted to the optimization of technological parameters of obtaining the emulsifiers of acylglycerine origin with using as response function of the data of emulsifying ability index of emulsifier samples in the model emulsions on the basis of minced meat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясний фаршuk_UA
dc.subjectемульгатори ацилгліцеринної природиuk_UA
dc.subjectемульсіїuk_UA
dc.subjectоптимізація технологічних параметрівuk_UA
dc.subjectсоняшникова оліяuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.titleРегулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структуриuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_8.pdf316.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.