Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4350
Назва: Технологія десертів функціонального призначення.
Автори: Пересічний, М. І.
Вітряк, О. П.
Радченко, М. В.
Ключові слова: десерти;дієтичні добавки;десерти функціонального призначення
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пересічний М. І., Вітряк О. П., Радченко М. В. Технологія десертів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 15-21.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто шляхи підвищення харчової та біологічної цінності десертів за рахунок додавання дієтичних добавок: модифікованого крохмалю Hi-maize, порошку ламінарії, топінамбура на основі відварів льону, проса та вівса, які відзначаються високим вмістом вітамінів і мінеральних речовин.
The article deals with ways of increasing food and biological value of desserts by adding dietary supplements: modified starch Hi-maize, powdered kelp, artichoke-based concoctionsflax, millet and oats, which are of a high content of vitamins and minerals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4350
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (16)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_2_5.pdf308.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.